top of page

Schrijven.

Als ik schrijf, dan snap ik het zelf. Ik hou van schrijven. Het liefst schreef ik de hele dag, maar er moet ook iets zijn om over te schrijven. Dus ik lees, ik geef les en ik spreek, en om mijn hoofd te ordenen schrijf ik op wat ik geleerd heb. Ik heb drie boeken gepubliceerd, twee ervan zijn ook verschenen in het Engels, en één is er zelfs in het Hongaars. Verder schrijf ik talloze blogs en columns, een selectie ervan is op deze website te vinden. Heb je een onderwerp waar je graag meer over zou lezen, laat het me weten! Lees hieronder meer over mijn boeken.  

Date toDate

Het relatieboek voor singles

Dit boek gaat over hoe je op een gezonde manier kunt daten, op een goede manier een relatie kan beginnen en welke vragen daarbij relevant zijn. Wat zijn je uitgangspunten in daten? Hoe is je relatie met jezelf en met de mensen om je heen? Hoe vind je iemand die bij je past? Hoe ga je om met afwijzing, en hoe wijs je zelf fatsoenlijk af?

Maar vooral: hoe ontstaat een gezonde, veilige hechting tussen jou en je partner, zodat je straks geen relatietherapeut nodig hebt? Op deze en nog veel meer vragen geeft dit boek antwoord. 

cover relatieboek.jpg
Siongle in de kerk_edited_edited.jpg

Single in de kerk

Single in de kerk gaat zowel over single zijn als volwaardige manier van leven, als over hoe je op een gezonde manier kan daten binnen de kerk. En over hoe kerken beter voor singles kunnen zorgen hier in. 

Zinvol Daten inge kooiman.jpg

Zinvol Daten

"Het is complex" - dat zijn relaties altijd. Maar dat wil niet zeggen dat je niet kunt begrijpen hoe ze werken. Ontdek het proces van daten en leer hoe jij er mee om wilt gaan!

Contact
Single Man | Aukelien van Abbema

Singles Therapie.

Als je je klem voelt zitten in je single zijn en je wilt graag een relatie, vraag dan een intake aan.

Couple hugging | Aukelien van Abbema

Relatietherapie

Zit je vast in bepaalde relatiepatronen en weet je niet meer hoe je er uit moet komen samen? Vraag hulp!

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
bottom of page