top of page

CORE leadership

CORE core.png

Praktisch 

Dagen: 3 dagen, verspreid over 7 weken

Onder begeleiding van Geertruyt Stokes en Aukelien van Abbema leer je samen met 12 tot 15 anderen kernachtig je eigen leiderschap neer te zetten. 

kosten: €1450,- exclusief BTW

data voorjaar 2023: 29 maart, 19 april en 10 mei

locatie: De Eemlandhoeve (vlakbij Amersfoort) 

 

aukelien_edited_edited.webp
YW-Geertruyt110.webp

DE TRAINERS

Geertruyt Stokes
Coach en veranderkundige

info@stokesconnect.nl

06 52305770

www.stokesconnect.nl

 

Aukelien van Abbema

GZ psycholoog en therapeut 

amvanabbema@gmail.com

 

De trainers brengen gezamenlijk een bulk aan praktijkervaring en theoretische onderbouwing. Opgedaan door jarenlang werk met cliënten, grote groepen en een enorme diversiteit aan klanten. Op het gebied van gedragsverandering, leiderschap, cultuur en transformaties. Onze gezamenlijke kracht zit in de bundeling van onze brede en diepgaande kennis over leiderschap en mensen, en het snel praktisch toepasbaar kunnen maken van die kennis. In onze eigen levens proberen wij de vier leiderschapsthema's continu te verstevigen in het fundament van ons eigen leiderschap. 

VRAGEN

Je hebt interesse of bent geprikkeld en weet nog niet of je je je wil inschrijven? Bel of email ons. Vinden we leuk en waarschijnlijk kunnen we je vragen beantwoorden.

 

Inschrijven? Vul het contactformulier in.

COVID

Wij geven deze training live wanneer dat kan. Dat heeft onze voorkeur. Als het vanwege covid-maatregelen niet anders kan, dan gaan we online. Beide trainers hebben veel ervaring met online training, coaching en therapie. De training gaat dus altijd door, hetzij live hetzij online, op de oorspronkelijke datum. 

 

Trainen doen wij corona-proof, dus met 1,5 meter afstand en veel ventileren. Neem wat warms mee voor de koudere dagen! Mocht je tijdens een training verhinderd zijn, ook als dit door verkoudheid is of coronagevallen in je directe omgeving, dan gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden. Je krijgt geen geld terug, maar je mag altijd een vervanger sturen.

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
bottom of page