top of page

Zinvol Daten

Ondanks de vele profielen op datingsites hangt er nog altijd een taboesfeer rond daten in christelijk Nederland. Wachten op de ware is een optie, maar zelf aan de slag gaan is vaak effectiever. Zinvol daten wil singles bewustmaken van hun eigen aandeel in het single-zijn. Daarom wordt allereerst naar de single zelf gekeken: wat is het beeld dat je hebt van jezelf, wat zijn je verwachtingen? En als je dan aan het daten slaat, wat zijn de do's en dont's?

Zinvol Daten inge kooiman.jpg

Zinvol Daten

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook

Zinvol Daten is ook een cursus die ingezet kan worden in kerken of kleine groepen. Neem contact op voor de mogelijkheden! 

'Het is gecompliceerd'. Dat zijn relaties altijd. Maar daten in de kerk? Dat is nog erger. Relaties kunnen moeilijk te definiëren zijn, intenties moeilijk te onderscheiden. Maar met singles die een derde van de totale kerkgemeenschap uitmaken (als het goed is!), is er een echte behoefte om het datingproces te ontraadselen en terug te keren naar daten in zijn eenvoudigste vorm. Herontdek hoe te daten. In dit gloednieuwe handboek biedt GZ psycholoog, relatietherapeut en datingcursusleider Aukelien van Abbema advies over hoe je jezelf en je eigen datingpatronen kunt begrijpen, hoe je kunt vertrouwen op je netwerk van vrienden en hoe je God in het hele proces kunt betrekken. Gevuld met wijsheid, verhalen en praktisch advies, is dit boek een bevrijdende herwaardering van de datingscene. Begin een heel nieuw romantisch avontuur vol hoop, vreugde en veel gelach. Ga door, durf te daten.

“Leert jouw kerk je hoe je kunt daten? Of hoe je van single naar getrouwd komt? Waarschijnlijk niet. Dit boek helpt op briljante wijze om die kloof te overbruggen. Zinvol Daten is essentiële lectuur voor kerkleden en leiders om een ​​broodnodige gezonde christelijke datingcultuur verder te ontwikkelen. Aukelien is een christelijke psycholoog die dit onderwerp begrijpt vanuit persoonlijke en professionele ervaring. Met God als middelpunt, moedigt haar boek alleenstaanden van harte aan met echt nuttige inzichten, verhalen en strategieën die hun datingleven zullen verbeteren.” Annabel Clarke; Chartered Psychologist en Associate Fellow van de British Psychological Society / oprichter en co-voorzitter van het Engage Network: 'het christelijk huwelijk mogelijk maken' http://www.engage-mcmp.org.uk/

Reviews

Single Man | Aukelien van Abbema

Singles Coaching.

Als je klem zit in je single zijn en je hebt hulp nodig om daten te snappen, welkom!

Siongle in de kerk_edited_edited.jpg

Single in de kerk

Aukelien heeft massa's praktische tips en ideeen over hoe kerken en singles beter samen kunnen werken, voor een meer gelijkwaardig samen zijn in de kerk!

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
bottom of page