top of page
Zoeken

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Het is 2022. Het hoeft niet beter, mooier, grootser dan het was dit jaar. Je bent OK. Je bent een pandemie aan het overleven. Misschien vrienden of familie kwijtgeraakt aan corona of aan anti-corona protest. Misschien ben je je baan kwijt of is je werk veel minder leuk geworden doordat je steeds thuis zit. Of doordat de werkdruk enorm is toegenomen als je, net als ik, in de zorg werkt.


Waar je ook staat op dit moment, je bent op mijn website aanbeland omdat je op zoek bent naar een relatie, neem ik aan. Omdat je wel aan het daten bent maar het werkt niet. Of niet aan het daten bent want je weet niet waar je moet beginnen. Of je hebt met de paplepel ingegoten gekregen dat je niet mag daten omdat God je een partner gaat geven. Alleen lijkt God er niet veel haast mee te maken...


Dit is de plek waar je zoeken mag. Naar een date, maar ook naar God en naar jezelf. In mijn boek Zinvol Daten leg ik dit hele proces in detail uit. Maar misschien heb je dat al uit. En heb je ook mijn YouTube filmpjes al bekeken en denk je: ik kom er nog steeds niet uit. Meld je dan aan voor persoonlijke coaching. Ik heb ruimte voor nieuwe klanten, aanmelden kan via het contactformulier. Van harte welkom!


Wellicht kunnen we samen ontdekken wat voor jou in deze fase van je leven het beste werkt qua daten, en hoe je om kunt gaan met alle 'gedoe' er om heen. Of hoe je kunt herstellen van eerdere relatie-ervaringen die niet positief waren. Hoe je misschien zelfs vanuit een onveilige jeugd jezelf alsnog toe kunt leiden naar een veilige relatie nu.


Ik geloof dat je leider mag zijn van je eigen leven, met God als 'opperleider' voor je uit. Dat je zelf sturing kan geven aan processen als vriendschappen en relaties. En dat je daarin door andere keuzes te maken in het nieuwe jaar andere ervaringen zult opdoen, betere, meer positieve en krachtige ervaringen die jou sterken in je eigenwaarde. Dat is het doel!

Yorumlar


  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
bottom of page