top of page

Over mij.

GZ psycholoog met een missie

Toen ik mijn studie Klinische Psychologie afgerond had volgde ik nog een éénjarige master Filosofie en Wijsbegeerte, om meer verdieping aan te brengen in mijn psychologische kennis. Als therapeut ontwikkelde ik me tot GZ psycholoog via de tweejarige postdoctorale GZ opleiding. En als GZ psycholoog specialiseerde ik me in Emotionally Focussed Relatietherapie en Individuele therapie (EFIT). 

En dat doe ik tot op de dag van vandaag met veel plezier. Daarnaast spreek en schrijf ik graag over diverse onderwerpen als gedragsverandering, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, daten en relaties. Mijn missie is mensen meer met zichzelf, God (als ze geloven), de mensen om zich heen en nieuwe mensen in hun leven in contact te brengen. Verbinding te leggen, met behoud van gezonde grenzen.

 

Verbinding en grenzen zie ik als mijn kernwaarden, van daaruit leef en werk ik, thuis en professioneel. Als therapeut zie ik mezelf als een voorbijganger in iemands leven, iemand die een tijdje meeloopt maar zichzelf ook zo gauw mogelijk weer overbodig maakt. Gezonde hechting moet vooral thuis plaatsvinden, met de mensen met wie je je leven deelt. 

Heb je hulp nodig, meer coachend of in de vorm van therapie, meld je aan voor een intakegesprek! Welkom. Ik werk op restitutiebasis, zie voor details de pagina Therapie en Coaching. 

Boek:
Zinvol Daten

Relatie
therapie

Singles Coaching

Blog:
lees meer

Boek: Single in de kerk

Motiverende 
Spreker

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
bottom of page